%D0%9F%D0%BE%D0%BB%D0%B8.jpg

 

    K.d.P е изцяло дизайнерски бранд за бижута, отличаващ се с уникална индивидуалност, стилна ръчна изработка и незаменимо усещане за класа, изтънченост и елегантност.

    Създаден през 2013 година от Паолина Крушкина, марката заема бързо и уверено своето място на любим бранд сред ценителите на бижута в страната ни. За този кратък период от време дизайнерката успява елегантно и със замах да създаде обеци, колиета, гривни, пръстени и аксесоари, които пресъздават агресията и крехкостта на съществуването и подчертават индивидуалността на този, който има смелостта да ги носи.

    Способността на Крушкина да създава уникати на границата между класиката и провокацията придава специално излъчване на бижутата. Флорални мотиви, неправилни форми, препратки към поп културата – именно чрез това дизайнерката се вдъхновява едновременно от живия живот и живеенето като на кино. В предлаганите колекции на дизайнерката блясъкът на дамите и силата на господата са подчертани не само от смелия дизайн, но и от естествената красота на използваните материали – кристали Swarovski, висококачествена стомана, кожа, сребро.

    Бунтарското очарование и стил, на бижутата с марка K.d.P, привличат клиенти с по-авангарден вкус, които обичат предизвикателствата, имат свое разбиране за мода и ценят уникатите. Моделите-уникати на Крушкина са незаменим аксесоар по време на модни ревюта, конкурси за красота, фотосесии и видеоклипове на родните знаменитости.

    Именно с времето и със своите многобройни клиенти  марка K.d.P се превърна в еталон за добър вкус, разчупил консервативните разбирания за класиката при бижутата.