“Вярвам, че където човек инвестира любовта си, той всъщност инвестира в живота си. Въпреки пътя, осеян с трудности и всички минали и бъдещи предизвикателства, любовта и вярата, които съм вложила в K.d.P by Paolina Krushkina, се отразяват в кристалния блестящ завършек на всяко мое бижу.”

Неповторими, изящни, авангардни, блестящи, стилни и неподражаеми – понякога оставяме бижутата сами да говорят за себе си. Думите не са толкова блестящи като кристалите, нито пък те са универсални – както не са и хората. Въпреки безмълвната история на накитите, ще разкажа и тази, която доведе до тяхното съществуване, разрастване и превръщане в един от най-успешните брандове в България.

Като перфекционист и педант вярвам, че красотата се крие в детайлите. Моите творения са създадени, за да бъдат носени от уверени жени, които знаят как да подчертаят своята уникалност.

Бижуто е не просто аксесоар, то е душата на всяка визия. Носейки го, трябва да се чувствате уникални, удовлетворени, да блестите. Именно това мое разбиране за бижутата, които създавам, ме подтикна и да назова своето хоби, да му придам мисия – така се роди идеята за K.d.P by Paolina Krushkina.

Началото, като всяко ново начинание, беше изпълнено с трудности и колебания. Това начало може да послужи като пример как с много любов, постоянство и вяра, идеята накрая постига своята реализация. Годината е 2013. Първият капитал на този бизнес е 50лв., а първият щанд за предлагане на моите бижута – багажникът на колата. Последваха много безсънни нощи, часове труд, но и още повече любов и убеждение, че всяка капка кръв и пот си заслужава, защото вярвам, че K.d.P e моят живот.

Година след година K.d.P трупаше популярност и се разрастваше. Първо магазин в централната част на София, а впоследствие и в Парадайс център. Днес K.d.P е онлайн бутик за бижута, изработени от висококачествени материали, прецизно подбрани и педантично подредени в съвършеното творение. Всяко едно от тях е камъче по пътя на създаването на бранда K.d.P by Paolina Krushkina.

През годините и до днес брандът работи с много каузи и известни личности от света на шоубизнеса. Партньори сме на редица събития и сме печелили конкурси. Важни за разпознаването на бранда са наградите Best Brand Award 2015 и Lady of the year 2017.

 

Мисия на бранда

Императрици, кралици и музи шестват из вековете човешка история, облечени в своите пурпурни мантии от величие, и блестящи, благодарение на внимателно подбраните си бижута. Всяка една от тях виртуозно успява да съчетае своя неповторим дух с изяществото на накитите си.

Във век, в който титлите са постигнати с талант и умения, с усилия и труд, бижутата се превръщат в нещо повече от украшение – те са награда за нашата неповторимост и заслужен блестящ завършек на увереното ни Аз. Мисията на нашия бранд е да пресъздава това усещане за неповторимост и сияйност с всяко едно бижу. За нас е важно нашите клиенти да са вдъхновени и да се чувстват единствени, когато носят аксесоарите K.d.P by Paolina Krushkina.

Ние искаме да направим синтеза между бижу и човек истинско произведение на изкуството – дръзко, красиво, неповторимо. Искаме вътрешната светлина и уникалност на всеки наш клиент да заблести още по-ярко. Бъдете различни, блестете с K.d.P by Paolina Krushkina.

Персонализирано бижу