“Още от съвсем малка обожавам животните. Спасявала съм много изгубени и изоставени душички, които винаги намираха дом и любов при мен и моето семейство. Баща ми имаше същото голямо и състрадателно сърце – макар и да ме предупреди, че прибера ли още едно бездомниче, няма да остане място за мен у дома. Типично по овенски и съвсем по детски, аз му отвърнах, че той е лош и когато порасна ще имам собствен зоопарк и ще прибера всички животинки по света. Е, днес все още съм много далеч от сбъдването на тази моя мечта, но продължавам да вярвам, че животинките са най-чистите създания и заслужават нашата любов и грижа.”

K.d.P съчетава още една черта от творческия и човешкия аз на своята създателка – любовта към животните. Подкрепяме с цялото си сърце благородната мисия на “With Love For 4 Paws-Ihtiman”, които намират дом за много изоставени душички.

 

Всяка продажба на наше бижу дарява 5% от печалбата на това място с мисия. Освен това, в колекцията ни ще намерите колие и амулет с тяхното лого. При покупка на тези два артикула даряваме 100% от стойността на приюта. Нека заедно подкрепим дивачетата от „With Love For 4 Paws-Ihtiman”

Купи бижу с кауза


„С покупката на бижу, Вие дарявате 100% от стойността му в подкрепа на дивачетата от “With Love For 4 Paws – Ihtiman“

  • Амулет "With Love For 4 Paws-Ihtiman"

    Виж тук
  • Колие "With Love For 4 Paws-Ihtiman"

    Виж тук
Персонализирано бижу